Vítám Vás v e-shopu Mikšík. Nabízím velkou nabídku Elektroskútrů, elektrokol, kočárků atd. Věřím, že si u nás výhodně nakoupíte a náš e-shop  doporučíte dalším zájemcům. Josef Mikšík

Společnost Josef Mikšík, se sídlem Pilská 6, 198 00 Praha 14 Hostavice, IČO: 082 69 777 (dále jen „Správce“), bude ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávat tyto Vaše osobní údaje:
    • jméno, příjmení, uživatelské jméno
    • adresa
    • e-mail a telefonní číslo
    • IP adresa
    • č. bankovního účtu
Všechny výše uvedené údaje je nutné zpracovat za účelem poskytnutí služby prodeje či nákupu starožitností přes internetové stránky Správce. Dále k občasnému odesílání obchodních sdělení a nabídek. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 5 let.
Souhlas ke zpracování výše uvedených dat uvádíte při registraci na portále antiquemobel.cz a souvisejících webových stránek nebo při přihlášení v automaticky otevřeném okně. Udělený souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu na adresu antik.inzerce@antiquemobel.cz.
Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
    • Poskytovatel softwaru Marek Hůlka, IČO: 04758188
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
    • vzít souhlas kdykoliv zpět,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů. 

Na těchto stránkách využíváme aktivní odkazy na sociální sítě Facebook a Youtoube. Z tohoto důvodu mohou mít přístup k osobních údajům třetí strany.Viz též:

Zásady ochrany osobních údajů Facebook

Zásady ochrany osobních údajů Google

Nasledujte nás na Facebooku